26 mei Human Library: In gesprek met levende boeken

Zou je met jouw verhaal willen deelnemen aan de Human Library in de gemeente Voorst?
”Human Library?’ Ja, dan gaan mensen in gesprek met levende boeken. En ook jouw verhaal is inspirerend.

‘Want wat betekent het om als Indo op te groeien in Nederlands-Indië. Een tussengroep met een verborgen identiteit. Wat betekende dat voor de 1ste generatie die naar Nederland kwam. En wat voor jou, de 2de generatie? Wat gebeurde er tijdens jouw zoektocht?

Ik voel me vereerd. Maar ook voor mijn vader. Dat de stem van mijn vader, van een Indo, nu ook door mag klinken. 26 mei is de digitale bijeenkomst. Kom je dan ook langs en ga je met mij in gesprek.
https://www.thehumanlibrary.nl/agenda/voorst

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.